We love eBooks
    Descargar Cas obert (LA NEGRA) pdf, epub, ebook
    Editorial

    Este sitio es seguro

    Usted está en un sitio seguro, habilitado para SSL. Todas nuestras fuentes son constantemente verificadas.

    Cas obert (LA NEGRA)

    Por Dror Mishani

    ¿Qué piensas sobre este eBook?

    Acerca de este libro electrónico

    Un matí, l’Ofer, un noi de setze anys surt de casa seva a Holon, un suburbi de Tel Aviv, per anar a l’escola i desapareix sense deixar cap rastre. Consumit pels remordiments i decidit a trobar el jove desaparegut, l’Abraham Abraham es submergeix en una investigació frustrant que acaba dominant tot el seu ésser. Però quan més aprèn a conèixer el noi i la seva vida més s’allunya d’ell. Sembla que només una persona, un veí de l’Ofer i a més el seu professor particular, té coses per explicar-li.

    Cas obert és una novel·la de suspens, un gènere insòlit en la literatura hebrea. Dror Mishani esbossa un mapa de la vida als afores d'una gran ciutat, amb un detectiu enmig d'una investigació aparentment simple que se li escapa de les mans. Narrada amb un doble punt de vista, d'una pàgina a l'altra l'acció es va tensant i obliga al lector a qüestionar-se el que pensava sobre la innocència, la culpabilitat i els llocs on la veritat se'ns amaga.

    Dror Mishani(1975)
    És editor de literatura hebrea de l'editorial Keter, traductor i investigador de la història de la literatura de suspens. Cas obert és la seva primera obra narrativa i també la primera de la sèrie d'investigacions de l'inspector Abraham Abraham.
    Descargar eBook Link updated in 2017
    Tal vez usted será redirigido a otro sitio web
    Gracias y bienvenidos a nuestra lista de newsletter! Ops, ya se encuentra en nuestra lista.

    Relacionado con este libro electrónico

    Explorar colecciones

    Permanecer conectado a nosotros

    Síguenos en las redes sociales o suscribirse a nuestro boletín de noticias para mantener actualizada sobre el mundo dos libros electrónicos.

    Explorar libros electrónicos

    Ver todas las colecciones de eBooks

    Colecciones es la manera fácil de explorar nuestro directorio de libros electrónicos.