We love eBooks
    Descargar Catalunya sense Espanya?: Crònica personal de seixanta dies de discòrdia: de l’Onze de Setembre al 9-N pdf, epub, ebook

    Este sitio es seguro

    Usted está en un sitio seguro, habilitado para SSL. Todas nuestras fuentes son constantemente verificadas.

    Catalunya sense Espanya?: Crònica personal de seixanta dies de discòrdia: de l’Onze de Setembre al 9-N

    Por Joan Tapia

    ¿Qué piensas sobre este eBook?

    Acerca de este libro electrónico

    Catalunya sense Espanya? és un relat escrit en forma de dietari personal del que ha passat entre la gran manifestació de l’Onze de Setembre del 2014 a Barcelona —que va obrir el curs polític del nostre país per tercer any consecutiu— i la votació del 9-N.

    El debat al Parlament en què s’evidencien les diferències entre Artur Mas i Oriol Junqueras, la solemne signatura de la convocatòria de la consulta pel president Mas, la ràpida suspensió per part del Tribunal Constitucional a instàncies del govern espanyol, la divisió que això causa entre els partits sobiranistes, la reacció de Mas proposant el procés participatiu, el recurs de Rajoy contra el nou 9-N i finalment la participació de 2,3 milions de catalans a la votació... De tot això se’n fa ressò Joan Tapia, que explica, barrejant reflexió i anàlisi, les motivacions i les actuacions d’Artur Mas, Duran i Lleida, Miquel Iceta, Oriol Junqueras i Joan Herrera, entre altres, com també els nous moviments socials com l’ANC.

    Catalunya sense Espanya? s’endinsa també en la relació entre l’independentisme i la greu crisi social espanyola, les reaccions de Mariano Rajoy i de Pedro Sánchez, i també la creixent presència de Podem. Amb el teló de fons de l’evolució d’Europa, en què cada cop tenen un paper més destacat els partits de protesta.

    Descargar eBook Link updated in 2017
    Tal vez usted será redirigido a otro sitio web
    Gracias y bienvenidos a nuestra lista de newsletter! Ops, ya se encuentra en nuestra lista.

    Relacionado con este libro electrónico

    Explorar colecciones

    Permanecer conectado a nosotros

    Síguenos en las redes sociales o suscribirse a nuestro boletín de noticias para mantener actualizada sobre el mundo dos libros electrónicos.

    Explorar libros electrónicos

    Ver todas las colecciones de eBooks

    Colecciones es la manera fácil de explorar nuestro directorio de libros electrónicos.