We love eBooks
    Descargar Fusta d’artista (Catalan Edition) pdf, epub, ebook

    Este sitio es seguro

    Usted está en un sitio seguro, habilitado para SSL. Todas nuestras fuentes son constantemente verificadas.

    Fusta d’artista (Catalan Edition)

    Por Evelí Adam Orriols

    ¿Qué piensas sobre este eBook?

    Acerca de este libro electrónico

    He agafat aquest títol, li he pres a un periodista que el va usar per titular un article que parlava de la meva obra, i em va agradar.

    La meva vida “d’artista” és molt curta, però la meva vida remenant fusta és molt llarga. Per aquest motiu la meva idea és anar passant del meu treball amb la fusta a la meva obra amb fusta i de fusta.

    Aquest llibre és un petit recull de l’activitat artística que he dut a terme al llarg d’aquests darrers anys perquè he tingut la necessitat de recollir en un sol element tot allò que he anat fent, penso que és per desviació professional.

    M’he passat tota la vida convertint materials, fustes, totxos, pedres, etc., en objectes, cases, mobles… tot era visual i palpable. Potser és per això que he volgut convertir en un objecte palpable i únic totes aquestes activitats i totes aquestes obres que he anat creant perquè tinc aquesta necessitat d’observar i palpar, encara que no ho tingui al davant. D’aquí ha sorgit aquest llibre Fusta d’Artista.

    Per una banda, vaig pensar en la gent, amics, coneguts, que els agrada veure el que vaig fent i que no tenen accés als ordinadors i a les noves tecnologies, i que no visitaran el blog, ni les pàgines web, en canvi sí que s’entretindran a fullejar un llibre.

    I per altra banda vaig pensar també amb tota l’altra part d’amics i coneguts que sí que estan posats en aquest món i que per això he fet, o més ben dit, ha fet el meu amic Jordi Caballeria, l’equivalent del llibre en paper en un el llibre digital.

    Tant el llibre en paper com el digital presenten una visió cronològica i visual de totes les accions artístiques i obres que he anat realitzant, des de les exposicions individuals, les exposicions col•lectives, les col•laboracions amb escoles, entitats i associacions, els treballs amb altres artistes, les imatges de les obres, retalls de premsa i els reportatges de televisions... Tot queda reflectit en aquest primer llibre.
    Evelí Adam.
    Descargar eBook Link updated in 2017
    Tal vez usted será redirigido a otro sitio web
    Gracias y bienvenidos a nuestra lista de newsletter! Ops, ya se encuentra en nuestra lista.

    Relacionado con este libro electrónico

    Explorar colecciones

    Permanecer conectado a nosotros

    Síguenos en las redes sociales o suscribirse a nuestro boletín de noticias para mantener actualizada sobre el mundo dos libros electrónicos.

    Explorar libros electrónicos

    Ver todas las colecciones de eBooks

    Colecciones es la manera fácil de explorar nuestro directorio de libros electrónicos.