We love eBooks
    Descargar Lukk munnen Buteyko Puste-klinikks selvhjelpsbok (Norwegian Edition) pdf, epub, ebook

    Este sitio es seguro

    Usted está en un sitio seguro, habilitado para SSL. Todas nuestras fuentes son constantemente verificadas.

    Lukk munnen Buteyko Puste-klinikks selvhjelpsbok (Norwegian Edition)

    Por Patrick McKeown

    ¿Qué piensas sobre este eBook?

    Acerca de este libro electrónico

    Lukk munnen er en selvhjelpsbok som inneholder fullstendige instruksjoner for Buteyko-metoden mot astma, tett nese og snorking.
    Buteyko-metoden er uten tvil den mest effektive og rett-på-sak-måten å reversere astma på, noe som vises gjennom fire kliniske tester som resulterte i 70 % mindre hosting og hvesing, 90 % mindre behov for lindrende medisin, og 50 % mindre behov for forebyggende medisinering i løpet av tolv uker.
    Forfatteren, Patrick McKeown, er en av få mennesker som er direkte anerkjent og autorisert av avdøde professor Buteyko for å lære denne metoden til andre. I 2002 grunnla Patrick Mckeown den berømte ButeykoClinic.com for å gi tusenvis av barn og voksne muligheten til å reversere sin sykdom. Lukk munnen (Close Your Mouth)er håndboken alle deltakere på klinikken får utlevert. Boken viser hver øvelse i et enkelt, ukunstlet språk, for å gjøre alle lesere i stand til å bli kvitt sin astma og sine pustevansker.
    Buteyko-metoden er blitt beskrevet som en av de viktigste medisinske oppdagelsene i det 20. århundret. Du vil oppleve informasjonen i denne boken som svært overbevisende og den vil kunne endre livet ditt.



    Anmeldelse
    Si farvel til astmaen din sammen med den tidligere kroniske astmatikeren Patrick McKeowns høyst effektive program, Asthma Free Naturally. - Patrick Holford.

    Fra forfatteren
    Mitt navn er Patrick McKeown. Jeg var kronisk astmatiker og hostet og var konstant tungpustet i over tjue år, helt til jeg lærte Buteyko-metoden. Jeg har vært uten symptomer og medisinering siden 1998. I 2002 reiste jeg til Russland og kvalifiserte meg som praktiserende kursleder under avdøde professor Buteyko.

    Boken, Lukk Munnen, er i sin helhet basert på min erfaring med å reversere min astma, og å lære tusenvis av andre til å oppnå det samme resultatet. Dette er den håndboken som gis alle pasienter som deltar på mine AsthmaCare-klinikker. Hver øvelse er beskrevet i trinn-for-trinn-detalj, slik at alle lesere skal kunne være i stand til å gjennomføre dem og erfare nytten.

    Typiske resultater man skal forvente er 50 % mindre hosting, tungpustethet og åndenød i løpet av to uker. I tillegg skal tetthet i nesen være borte, energinivå og søvn skal ha blitt bedre, og snorking skal være sterkt redusert.
    Jeg kan med hånden på hjertet si at det å korrigere pustingen min, og gjennomføre enkle retningslinjer for min livsstil, endret livet mitt fullstendig. Nå kan du oppnå det samme ved å følge min bok, Lukk munnen.
    Med de beste ønsker for din helse.

    Patrick McKeown

    Fra bokomslagets bakside

    Bestseller-forfatter og tidligere kronisk astmatiker Patrick McKeown har forandret livene til tusenvis av astmatikere i Irland, Storbritannia og andre land, ved å bruke denne nyskapende og naturlige teknikken. Han er en av de meget få vestlige ekspertene som er anerkjent og autorisert av avdøde professor Buteyko for å undervise metoden.
    Lett å lære, lett å bruke, og med merkbare resultater innen sju dager.
    Kliniske tester ved respekterte sykehus i Australia og New Zealand viste at folk som led av astma fikk 70 % mindre symptomer, 90 % mindre behov for lindrende medisin og 50 % mindre behov for forebyggende steroid-medisiner i løpet a tre måneder.
    Passer for voksne og barn med åndedrettsproblemer.

    Om forfatteren

    Tidligere astmatiker Patrick McKeown, har eksamen fra Trinity College i Dublin og fra avdøde dr Buteyko.
    Siden 2002 har han arbeidet utrettelig gjennom sine bøker, sine DVDer og sine klinikker, for å lære barn og voksne med astma, tilstoppet nese og snorking hvordan de kan reversere sin lidelse på en naturlig og sikker måte.

    Descargar eBook Link updated in 2017
    Tal vez usted será redirigido a otro sitio web
    Gracias y bienvenidos a nuestra lista de newsletter! Ops, ya se encuentra en nuestra lista.

    eBooks por Patrick McKeown

    Página del autor

    Relacionado con este libro electrónico

    Explorar colecciones

    Permanecer conectado a nosotros

    Síguenos en las redes sociales o suscribirse a nuestro boletín de noticias para mantener actualizada sobre el mundo dos libros electrónicos.

    Explorar libros electrónicos

    Ver todas las colecciones de eBooks

    Colecciones es la manera fácil de explorar nuestro directorio de libros electrónicos.