We love eBooks
    Descargar Damià el Cartoixà i la guerra dels segadors pdf, epub, ebook
    Editorial

    Este sitio es seguro

    Usted está en un sitio seguro, habilitado para SSL. Todas nuestras fuentes son constantemente verificadas.

    Damià el Cartoixà i la guerra dels segadors

    Por Lluís Carbonell

    ¿Qué piensas sobre este eBook?

    Acerca de este libro electrónico

    Damià el cartoixà i la guerra dels segadors és una novel•la històrica ambientada en la Catalunya de la primera meitat del segle XVII.
    Vol donar resposta a qüestions com ara com era la vida en aquella època, quin era el modus vivendi d’una sèrie d’homes que formaven part de l’ordre dels cartoixans i què va succeir, realment, a la guerra dels Segadors.
    En aquesta historia apareixen dibuixades quatre generacions, des de l’avi Pasqual, passant per n’Hug, vingut de França, continuant amb en Damià, el protagonista principal, i acabant amb en Guifré, un dels seus fills.
    Aprofitant l’avinentesa que el proper 2015 es compliran els 600 de la construcció de la cartoixa de Montalegre, on començaren a fer vida monàstica monjos procedents de Vallparadís (Terrassa) i, més tard, de Sant Pol de Mar, voldríem, amb tota senzillesa, retre un homenatge a tots aquests homes que, deixant totes les comoditats d’aquest món opten per viure en la més completa senzillesa, privats de tota mena de complaences, com si d’esportistes d’elit es tractés.
    També aprofitem l’avinentesa que el proper 4 de juny del 2015, festivitat del Corpus, es compliran els 375 anys d’aquell Corpus de Sang que va fer donar un tomb a la nostra historia, per retre homenatge a tots aquells homes i dones que van lluitar per la justícia, la pau i la llibertat i, molt especialmente, al president Pau Claris, que fou un gran defensor de la nostra llengua i de les nostres arrels.
    Descargar eBook Link updated in 2017
    Tal vez usted será redirigido a otro sitio web
    Gracias y bienvenidos a nuestra lista de newsletter! Ops, ya se encuentra en nuestra lista.

    Relacionado con este libro electrónico

    Explorar colecciones

    Permanecer conectado a nosotros

    Síguenos en las redes sociales o suscribirse a nuestro boletín de noticias para mantener actualizada sobre el mundo dos libros electrónicos.

    Explorar libros electrónicos

    Ver todas las colecciones de eBooks

    Colecciones es la manera fácil de explorar nuestro directorio de libros electrónicos.