We love eBooks
  Maragda (Llibres Infantils I Juvenils – Antaviana – Antaviana Blava)
  Editorial

  Este sitio es seguro

  Usted está en un sitio seguro, habilitado para SSL. Todas nuestras fuentes son constantemente verificadas.

  Maragda (Llibres Infantils I Juvenils – Antaviana – Antaviana Blava)

  Por Jordi Lopesino

  ¿Qué piensas sobre este eBook?

  Acerca de este libro electrónico

  Per què les grans aventures han de passar sempre lluny de casa? No és prou misteriós el Montseny, per exemple? A Catalunya tenim una extensa i variada mitologia; ja és hora de revelar els seus secrets i de descobrir els indrets més misteriosos.
  En "Maragda" hi trobareu aventura, intriga, emoció, monstres, dones d'aigua, nans, malediccions, camins antics i oblidats, amors, enveges, amistat, natura, màgia... I tot a quatre passes de casa vostra. Tots els indrets mencionats existeixen de debò, en la realitat o en la nostra mitologia. Una passejada pel Montseny us ho demostrarà. Però heu de ser molt prudents, ja que, si us equivoqueu de camí o us endinseu més del compte en una cova mig amagada entre la vegetació, potser descobrireu que esteu perduts i atrapats en un indret ple de perills i habitat per estranys personatges, un lloc on hi ha coses molt pitjors que la mort. Només si sou prou valents i teniu la sort de no trobar la Maragda (o que ella no us trobi a vosaltres), aconseguireu d'escapar sans i estalvis. Però escolliu bé la sortida o tindreu una altra sorpresa.
  Un últim advertiment: en aquest llibre no podem dir allò de "qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidiència".
  Descargar eBook Link updated in 2017
  Tal vez usted será redirigido a otro sitio web
  Gracias y bienvenidos a nuestra lista de newsletter! Ops, ya se encuentra en nuestra lista.

  Relacionado con este libro electrónico

  Explorar colecciones

  Permanecer conectado a nosotros

  Síguenos en las redes sociales o suscribirse a nuestro boletín de noticias para mantener actualizada sobre el mundo dos libros electrónicos.

  Explorar libros electrónicos

  Ver todas las colecciones de eBooks

  Colecciones es la manera fácil de explorar nuestro directorio de libros electrónicos.