We love eBooks
  Descargar Contes Infantils: RIUS DE XOCOLATA. Un Meravellós Viatge al País de les Llepolies. (Catalan Edition) pdf, epub, ebook

  Este sitio es seguro

  Usted está en un sitio seguro, habilitado para SSL. Todas nuestras fuentes son constantemente verificadas.

  Contes Infantils: RIUS DE XOCOLATA. Un Meravellós Viatge al País de les Llepolies. (Catalan Edition)

  Por Mar Cobos Balboa

  ¿Qué piensas sobre este eBook?

  Acerca de este libro electrónico

  Contes Infantils: RIUS DE XOCOLATA. Un Meravellós Viatge al País de les Llepolies. (Versió Catalana)

  Disponible també en castellà i anglès.

  Na Clara és una nina valenta i un poc entremaliada que és castigada per la seva mare sense llepolies durant una setmana. Elabora un plan per agafar el pot de llepolies que la condueix a viure una aventura fantàstica a un país llunyà ple de llepolies on tindrà que superar diferents probes per aconseguir tornar a casa.

  >>

  RIUS DE XOCOLATA
  Un Meravellós Viatge al País de les Llepolies


  * EL POT DE LLEPOLIES

  A na Clara li encantaven les llepolies. De totes les mides, formes i colors. Volia menjar-les a totes hores, però la seva mare només li deixava prendre un parell després de berenar a la tarda. Era el seu moment especial, l'esperava amb ansietat durant tot lo dia. Però aquella tarda no, na Clara havia romput el tramvia de joguina del seu germà petit i no havia volgut demanar-li perdó. Per això la seva mare li havia dit que no podria menjar llepolies durant tota una setmana. Na Clara estava molt molt enfadada, però tenia un plan...

  És curiós com a vegades els infants cerquen solucions extravagants a problemes pels que els adults tenen fàcil resolució. Així va ser com na Clara va decidir esperar a que tots estiguessin dormint profundament i va anar caminant de puntetes i sense fer renou fins a la cuina. Duia en una mà una llanterna i a s'altra la seva cadireta de fusta. El plan era bastant senzill, acostaria una de les cadires de la cuina a la prestatgeria, posaria damunt la seva cadireta i així podria arribar fins al pot de llepolies.

  El va mirar des de lluny, era de metall i tenia dibuixos de xocolatines i llepolies en relleu. Na Clara mai havia tocat el pot de les llepolies, però sabia que allà n'hi havia milers de llaminadures, núvols de cotó dolç, regalius de colors, maduixes cobertes de sucre… Quan ja tenia el pot a les seves mans i casi tenia les llepolies a la boca... PATAPAM! La cadiereta es va moure, na Clara va acabar en terra i el pot de les llepolies es va caure de les seves mans.
  ....
  <<


  SOBRE L'AUTORA:

  Mar Cobos és una escriptora nascuda a l'illa de Mallorca. Mestra en actiu, la seva passió pels infants i la literatura fantàstica es fa present a la seva obra. Amb les seves històries, Mar condueix al lector a un viatge meravellós en el que la part real i la part fantàstica es fusionen en una aventura inimaginable. Per gaudir grans i petits.
  Descargar eBook Link updated in 2017
  Tal vez usted será redirigido a otro sitio web
  Gracias y bienvenidos a nuestra lista de newsletter! Ops, ya se encuentra en nuestra lista.

  Relacionado con este libro electrónico

  Explorar colecciones

  Permanecer conectado a nosotros

  Síguenos en las redes sociales o suscribirse a nuestro boletín de noticias para mantener actualizada sobre el mundo dos libros electrónicos.

  Explorar libros electrónicos

  Ver todas las colecciones de eBooks

  Colecciones es la manera fácil de explorar nuestro directorio de libros electrónicos.